Blazder z blazino za gorivo 5m3 v 10 kosov bo odposlan v Pakstan

- Dec 31, 2019-

Eden od kupcev iz Pakistana, ki se zanimajo za blazine z blazinami za gorivo, kontaktiramo med seboj že veliko časa, načrtoval je nakup 5m3 v 10 kosov za shranjevanje dizelsko gorivo. Lahko naredimo 2,0-palčni ventil za dovod / izpust goriva na vrhu mehurja goriva, tudi en zrak rel i ef na vrhu.

flexible oil tank for transformer oil

Danes bomo po morju do pristanišča Karači v Pakistanu odposlali zložljive dežne sode po morju.

Mešalnik z blazinami za gorivo je posebej zasnovan za začasno skladiščenje goriv, olja, vode, kemičnih in drugih tekočin. Standardni tip je izdelan iz zelo nateznega poliestra. Delovni material okvirja je tkanina iz treh vrst, prevlečena s posebnim poliuretanom na obeh straneh. skupna debelina materiala iz TPU materiala je 1,35 mm.

material of pillow transformer oil storage tank carton packing of pillow fuel bladder

Mehurček z oljnimi blazinami se pogosto uporablja pri projektih na področju inženiringa, olje pa je shranjeno za zagotavljanje energije za projekt. Za kitajsko vojsko zagotavljamo rezervoarje za nafto z veliko količino. Nekatere obsežne postaje ali nacionalne elektroenergetske družbe in nekatere velike kemične naprave uporabljajo tudi tovrstno gibko olje.

Obveščamo vas, da lahko mehurček za gorivo z blazinami hrani naslednje tekočine:

Splošne kemikalije , l pospešujejo o ils, dditive, t ransformer o il, p ilizatorji, sintetični r eins, d etergent,

s ilikates, e mulzije, alt olucije, n atural l atex, sintetični l atex, g licerin, risanje črnila, b ase o il, g likoli,  

p olyols, w hite o il, h erbicid, f ertilizatorji, o o oreh o il, rst i n inhibitorji.


Par:Sesalni rezervoar za mehurje z gorivom za stranko Kanade Naslednji:Vesel božič in srečno novo leto