O nas

Mavrica - izbira za shranjevanje in shranjevanje za vse vaše tekoče potrebe

Rainbow, ustanovljen leta 2006, se je nenehno specializiral za najboljše možnosti in rešitve za shranjevanje tekočin za naše stranke po vsem svetu, da uspešno zaključijo svoje projekte.

Kaj počnemo?

Našim strankam smo se zavezali, da bomo zagotovili dragoceno in prenosno zadrževalno tekočino in storitve v kmetijstvu, namakanju, gradbeništvu, zbiranju deževnice, gašenju požara, nafti in gorivi. Imamo veliko vrst rezervoarjev za vodo in mehurjev za gorivo s standardnimi velikostmi in materiali za najpogostejšo uporabo. Nudimo tudi prilagojene proizvodne storitve, ki ustrezajo potrebam tistih večjih ali edinstvenih potreb po skladiščenju. Naš cilj je biti globalno podjetje, ki ponuja rešitve, izdelke in storitve, ki izpolnjujejo vaše tekoče potrebe.

about us 1

Kakšne izbire izdelkov ponujamo?

Ponujamo vam zložljive rezervoarje za mehurje tekočine za shranjevanje pitne in ne pitne vode, skladiščenje kemikalij, skladiščenje goriva, nabiranje dežja in gojenje rib itd.

Rezervoarji za vodo, mehurji, vreče

4X4 / SUV / 4WD vode flexitanks vodni mehur

Zbiralne sodi za zbiranje deževnice

Rezervoarji mehurja na blazino

Napihljivi bazeni za odrasle in otroke

Fleksibilen rezervoar za gojenje rib in hranjenje rib

Poleg tega lahko izberete material, velikost in obliko, ki jo želite, glede na tekočino, ki jo potrebujete za ravnanje. Obstaja več kot en način, kako lahko celo shranite isto tekočino. Svoje stroške, prostor, prevoz in drugo zahtevo lahko upoštevate in računate na nas, če dvomite o vsem zgoraj navedenem. Poiskali bomo natančno rešitev za shranjevanje, ki ustreza vašim zahtevam.

about us 2

Uporaba in prednost naših glavnih izdelkov

Za naše prilagodljive rezervoarje za tekoče tekočine obstaja široka paleta uporabe.

Vodni mehur, ki ga je mogoče zložiti : mehur za pitno pitno vodo izdelan iz boljšega materiala se uporablja na puščavskih in sušnih poljih. Na voljo sta tudi mehur za odpadno vodo in siva voda.

Mehur za shranjevanje goriva in kemikalij: Naš mehur za gorivo je prilagodljiv in ekonomičen način, ki vsebuje gorivo, olje in kemikalije, kot so gnojila in pesticidi itd.

Sodi za deževnico : se široko uporabljajo za zbiranje in spravilo deževnice, deževnico pa lahko uporabimo za vrtnarjenje, pranje avtomobilov itd.

Zložljive posode z mehkim mehurjem imajo v primerjavi z jeklenimi in trdnimi plastičnimi posodami številne prednosti. So enostavni za shranjevanje, prevoz, enostavne nastavitve in lahko shranjujejo večje količine.

Storitev

Pokrivamo vse točke storitev za stranke. Zadovoljstvo naših strank je prva stvar, ki jo zasledujemo.

Nudimo vam prilagojene storitve. Naša strokovna ekipa vam lahko pomaga najti idealen rezervoar, ki bo najbolje ustrezal vašim zahtevam. In imamo tudi odlično poprodajno storitev in vam lahko zagotovimo najboljšo možno storitev.

Če imate vprašanja o rezervoarjih za vodo, se obrnite na mavrico.

Pokličite nas na + 86-29-85518382 ali pa nam pošljete povpraševanje na naš e-naslov: admin@softliquidtank.com